Blogs

dooradmin

Nieuw huis inrichten? Kies voor led verlichting.

Nieuw huis inrichten? Kies voor led verlichting.

We kunnen je wel informeren over de soorten licht die van onze LED inbouwspots afkomt (led inbouw Spots). Alle informatie hierover vind je in onze verkoopwijzer. Bovendien heb je zelf wellicht bepaalde wensen waarvan wij niet op de hoogte zijn. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt zodra je je nieuwe LED inbouwspots gaat kopen.

Dit is erg praktisch omdat je op deze manier de sfeer in een ruimte gemakkelijk kunt bepalen. Op onze site staat altijd aangegeven wanneer onze LED inbouwspots dimbaar zijn of niet. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de perfecte LED inbouwspots voor jou! Mocht je toch nog vragen hebben dan ben je met je vragen altijd welkom bij onze klantenservice.

Nieuw huis inrichten? Kies voor led verlichting.

Ze worden gebruikt voor zowel decoratieve doeleinden als voor functionele toepassingen. Behalve led plafond inbouwspots verkopen we ook led strips en inbouwprofielen voor inbouw in o. plafonds. Kortom, er zijn enorm veel mogelijkheden om leds op een slimme en creatieve manier toe te passen. Daarbij komt dat leds veel positieve eigenschappen hebben: zo zijn leds energiezuinig en duurzaam: de gemiddelde levensduur van een led is 40.

Met deze meerkleurige leds kan je dynamische lichteffecten bereiken en varied lichtkleuren instellen. tl verlichting. De led inbouwspot moet gekoppeld worden met een voeding en een zogenaamde led controller die wordt aangestuurd door een bedraad bedieningspaneel of afstandsbediening (led spot dimbaar). Bij het kiezen van geschikte led inbouwspots voor het plafond is het zinvol rekening te houden satisfied diverse zaken zoals het plafond waarin het armatuur geplaatst wordt, de gewenste lichtsterkte, de uitstraalhoek (lichtbundelbreedte), de regelbaarheid (dimmen) de instelbaarheid van de lichtrichting (draai- en kantelbaar).

Knallende Led-spots Door Uitschakelen Tl-verlichting

In dit laatste geval kan je het beste een aantal krachtige led inbouwarmaturen gebruiken met minimaal vermogen van 10W en een uitstraalhoek van minimaal 40. Veel van onze klanten vinden de regelbaarheid van een verlichting erg belangrijk. Tl Lampen bestellen nl een groot aanbod led inbouwarmaturen pass away dimbaar zijn in combinatie met onze dimbare led chauffeurs.

Woontextiel Ter Decoratie

Ook  J-Line Woontextiel kan je online kopen.  Kussens, dekens, plaids en tapijt om je huis mee te decoreren vind je op deze en de volgende pagina’s. Zit er ook iets moois voor jou tussen? Zie hier onze opvallende collectie woontextiel, kussens, dekens, doeken en tapijt van het kwaliteitsmerk J-Line uit België. Als je op zoek bent naar mooie items om je kamer mee te decoreren, dan vind je ze wel tussen deze spullen

Led inbouwspot. De meeste inbouwspots zijn van ons voordelige huismerk, er zijn ook enkele areas van bekende merken zoals inbouwsots van Verbatim bijvoorbeeld. Deze verlichting is vaak dimbaar, kent een lange levensduur en zorgt voor een sfeervolle lichtopbrengst (led inbouwspots dimbaar). led tl buis. Voordat u de inbouwspots gaat plaatsen is het verstandig om eerst alles goed op te meten, met name de diepte en de diameter van het te zagen gat is belangrijk.

Kan Ik Een Led Lamp Vaker In- Of Uitschakelen?

In ons assortiment vindt u vrijwel alle soorten inbouwspots, losse areas, inbouwsets en accessoires voor uw inbouwspot zoals dimmers, trafo’s inbouwarmaturen en aansluitmateriaal om de inbouwspot te installeren. Voor buiten en in de badkamer zijn de MR16 spots het meest geschikt (Led spotjes). Led inbouwspots kennen een langere levensduur waardoor u deze minder vaak hoeft te vervangen.

Led inbouwspots worden niet warm waardoor u niet meer uw vingers brand name. De meeste inbouwspots in ons assortiment zijn goed dimbaar fulfilled onze led dimmers. Led Tl Lamp ruime keuze De meeste inbouwspots zijn kantelbaar waardoor u zelf eenvoudig de richting van het licht kunt wijzigen – led tl buis. De grootste deel van de bovenstaande areas is niet dimbaar, de inbouwspot sets in ons assortiment zijn echter wel allemaal dimbaar.

Expert In Inbouwspots

Heeft u nog geen area kunnen vinden die aan uw wensen voldoet, weet u niet zeker welk product geschikt is of heeft u nog vragen over een bepaald spot? Neem dan even contact op en u krijgt altijd binnen n werkdag een antwoord op uw vraag. Het is geen geheim meer dat je satisfied LED verlichting duurzame en energiezuinige verlichting in huis haalt – led inbouw Spots.

De inbouw LED area is een juweel voor iedere ruimte, waarbij de mogelijkheden vrijwel eindeloos lijken te zijn – tl armaturen – led spot dimbaar. En omdat LED verlichting zoveel langer mee gaat dan iedere andere vorm van verlichting, hoef je de inbouwspots niet steeds te vervangen. Soms heb je veel licht nodig en op andere momenten is gedimde sfeerverlichting beter op zijn plaats.

12v Led Inbouwspots Voor De Badkamer. Ook Dimbaar!

Hiermee bepaal je eenvoudig de lichtsterkte, bijvoorbeeld veel licht in de ochtend en zachte sfeerverlichting in de avond (Led spot).

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

14 Voor- En Nadelen Van Led Tl Verlichting Die Jij Nog Niet Kent!

Bijna 99 procent van de milieudruk van gloeilampen ontstaat door het elektriciteitsgebruik van de lamp. De meeste elektriciteit wordt namelijk opgewekt via verbranding van fossiele brandstoffen zoals gas en steenkool. Die gaan een keer op. Verder komt bij de verbranding van gas en steenkool veel CO2 vrij; dat draagt bij aan klimaatverandering.

Energiezuinige lampen belasten het milieu veel minder, doordat ze tot 90% minder elektriciteit gebruiken. Het energiezuinigst zijn ledlampen, spaarlampen en tl-lampen. Gloeilampen en halogeenlampen zijn veel minder zuinig (led tl buis). Door wetgeving zijn gloeilampen grotendeels uit de winkel verdwenen, net als sommige halogeenlampen. Het is beter voor het milieu om ook een onzuinige lamp die het nog doet te vervangen door een ledlamp.

Led Industrieverlichting

De invloed van het weggooien van de oude lamp is laag vergeleken met de milieuwinst die ontstaat doordat de ledlamp energie bespaart. Milieubelasting van productie vergeleken De productie van ledlampen kost meer energie dan die van gloei- of halogeenlampen. Maar tijdens het gebruik levert een energiezuinige lamp zoveel elektriciteitsbesparing op ten opzichte van een ouderwetse lamp, dat dit het nadeel ruimschoots overtreft (led spots badkamer).

Led Inbouwspots, Dimbaar – Uit Voorraad Leverbaar!

Winkelverlichting kopen? Kies hieronder een categorie: Goede winkelverlichting is belangrijk, omdat het klanten naar de winkel toetrekt. Daarnaast zorgt de juiste verlichting voor de beste presentatie en zichtbaarheid van jouw producten. Zorg voor de beste verlichting, creëer sfeer en trek zo klanten naar je winkel. Ontdek hieronder de verschillende categorieën die voor de optimale verlichting zorgen in jouw winkel.

Informatie om je te helpen Mensen lopen langs je winkel. Sommigen komen naar binnen, maar anderen kijken alleen even in de etalage en lopen vervolgens gewoon door. Hoe kan je er nu voor zorgen dat een groot deel van die langslopende mensen ook naar binnen komt? Juist, door het gebruik van goede etalageverlichting waar je ook J-Line Woontextiel kunt kopen.

 

 

dooradmin

Ga de uitdaging aan met een doe het zelf vloercoating

De vloercoating is de bovenste toplaag van de vloer. Een redelijk belangrijke laag dus, want deze beschermt tegen krassen en vlekken. Een slijtvaste toplaag op basis van epoxy, ook wel gietvloer, die je over je bestaande vloer heen hebt gegoten. Een vloercoating beschermt de vloer dus onder andere tegen slijten en vlekken. Voor de creatievelingen is een doe het zelf vloercoating pakket een echte tip, het is een leuk klusje. Vloeren zijn nou eenmaal erg duur geworden, zeker gietvloeren. Een doe het zelf pakket is een stuk goedkoper en ook nog eens leuk om te doen. Een leuk klusje om een keer op een vrije dag of in het weekend te doen. Je vloer goed beschermen is belangrijk, want je loopt er dagelijks overheen. Kies daarom voor een vloercoating over je gietvloer. In een mooie egale kleur, of met een leuk effect. Dit kun je allemaal zelf bepalen, match hem helemaal met je interieur!

Resin art

Misschien heb je er al eens van gehoord, resin art. Dit is een manier van kunst door middel van epoxy giethars. Je kunt kleuren en pigmenten met verschillende technieken toevoegen aan de doorzichtige epoxy en zo creëer je kunstwerken. Je kunt leuke effecten creëren, zoals marmer, vormen en kleurovergangen. Het is eigenlijk heel precies werk. Epoxy giethars wordt ook wel gebruikt om vloeren mee te gieten. Zo kun je op je vloer ook een mooie resin art creëren. Je ziet dit steeds vaker voorbijkomen. Een supergaaf marmer effect op je vloer met verschillende kleuren of tinten. Zo maak je de egale vloer toch net iets specialer.

Vloercoating aanbrengen

Een gietvloer aanbrengen klinkt al lastig, dus de vloercoating aanbrengen zal dat vast ook zijn. Echter valt dit reuze mee. Er zijn drie soorten vloercoating, epoxy vloercoating, garage vloercoating en betonvloer coating. Epoxy vloercoating is het meest geschikt voor over een epoxy gietvloer. Binnen een aantal makkelijke stappen kun je je gietvloer aanbrengen.

  • Schoonmaken
  • Beschadigingen repareren
  • De vloer voorbereiden
  • De coating zorgvuldig aanbrengen

Het is eerst dus zaak om de vloer gewoon goed schoon te maken. Vervolgens moeten beschadigingen zorgvuldig gerepareerd worden, dit is belangrijk om de vloer zo egaal mogelijk te houden. Dan moet de vloer goed voorbereid worden op het coaten. Als dit allemaal gedaan is kan de coating aangebracht worden. Het zijn dus eigenlijk een aantal hele simpele stappen. Als deze nauwkeurig gevolgd worden, dan kan iedereen een doe het zelf vloercoating aanbrengen.

Doe het zelf vloercoating kopen

Een vloercoating is dus de bovenste slijtvaste toplaag op de vloer om deze te beschermen. Het is dus een belangrijk onderdeel van de vloer. Resin art in je vloer is helemaal populair, een mooie marmer effect vloer of een leuke kleur. Je kunt vanalles creëren met resin art. Een vloercoating aanbrengen is niet zo moeilijk als je denkt en met een doe het zelf vloercoating pakket kun je dit gemakkelijk zelf! Volg de stappen en breng de vloercoating aan. Bestel zo’n pakket en ga binnenkort zelf aan de slag met deze leuke klus!

 

dooradmin

Solar Garden Lighting voor uw tuin

Outdoor Solar Garden Lighting is een perfecte manier om de schoonheid van je tuin te verbeteren. Solar Garden Lights worden niet alleen gebruikt om routes en looppaden aan te lopen. Er zijn veel toepassingen voor Solar Garden Lighting, waaronder accentuerende struiken, bomen, bloemen en struiken met een prachtige scala aan kleuren. Solar Garden Lighting kan ook worden gebruikt voor accentverlichting, taakverlichting, of gewoon om een aantrekkelijke uitstraling te bieden aan uw tuin. Hier zijn een paar gebruik van Outdoor Solar Garden Lighting, om u op weg te helpen.

Solar Garden Lighting voor uw tuin

Tuinverlichting op zonne-energie met LED-bollen is erg populair in landschapsarchitectuur voor zijn energie-efficiëntie. Ze gebruiken een derde minder energie dan gloeilampen, wat betekent dat ze u geld besparen op uw elektrische rekening en het milieu helpen. Een voordeel van het gebruik van zonne-verlichting is dat u de lampen niet vaak als u met traditionele verlichting zou moeten veranderen. Je stelt de zonne-energie eenmaal in en het blijft alle winter lang verlicht. Het enige dat u mogelijk hoeft te doen, is de batterijen zo vaak wijzigen om ze in rekening te houden.

Solar Yard-verlichting kan worden gebruikt op het pad van uw huis, langs een loopbrug of om eventuele Tuinverlichting zonne-energie functies te complimenteren die u mogelijk probeert te benadrukken in uw tuin. Met Solar Garden Lighting hoef je je geen zorgen te maken over het draaien van draden of hangen van elektrische koorden van het dak van je huis. In plaats daarvan, alles wat je hoeft te doen is de Solar Garden Lighting in de grond voor je huis plaatsen waar het de hele dag genoeg zonlicht krijgt om te blijven verlicht. Draai dan gewoon de lichten elke nacht uit voor een charmante aanraking naar je tuin. Er zijn zelfs Solar Garden-verlichtingskits die worden geleverd met een eenvoudig te volgen Solar String-gids die u door de installatie begeleidt.

Wanneer goed gedaan, kan Solar Garden Lighting warmte toevoegen aan een donkere tuin.

Het biedt een veilige en uitnodigende sfeer die je tuin onmiddellijk ’s nachts tot leven kan maken. Dit type verlichting is veel veiliger dan traditionele laagspanningsverlichting omdat het nooit elektriciteit gebruikt, wat geweldig is voor zowel uw huis als uw omgeving. Dit soort tuinlichten gebruiken geen bedrading of koorden, wat betekent minder potentieel voor schade aan uw huis en minder potentieel voor elektrocutie. Het is veel veiliger om om deze redenen in je tuin te hebben en zelfs nog belangrijker, het zal het veel gemakkelijker maken om op te staan en te controleren op je tuin van ver weg.

Omdat Solar Garden Lighting volledig wordt aangedreven door de zon, is er geen extra bedrading nodig. Het is volledig zelf aangedreven zonder bedrading, dus er is geen behoefte aan enige extra stroombron zoals elektriciteit. Zonne-verlichting zijn veel betrouwbaarder dan hun elektrische tegenhangers omdat ze niet op elektriciteit rennen, ze maken geen gebruik van batterijen en creëren geen vervuiling. Met zonne-energie-verlichting kunt u een veiliger omgeving bieden, evenals een meer geruststellende en ontspannen sfeer in uw tuin.

Verschillende stijlen en kleuren

U kunt kiezen tussen verschillende stijlen en kleuren van Solar Garden Lighting voor uw tuin. Je kunt zowel lage intensiteit als hoge intensiteit vinden, zodat je in staat bent om de perfecte stijl voor je specifieke tuin te vinden. De meest populaire typen van deze lichten zijn meestal de hoge intensiteit omdat ze een grotere hoeveelheid licht afgeven, maar ze produceren ook veel minder warmte. Als u op zoek bent naar een lager licht, wilt u misschien overwegen om een van de lage intensiteiten te krijgen. Hoe dan ook, je zult in staat zijn om de stijl en de kleur te vinden die het beste bij je specifieke landschap past.

Met alle voorschotten in Solar Outdoor Lighting zijn er ook nieuwe producten geïntroduceerd. Nieuwe technologieën worden gebruikt die de zonne-tuinverlichting kan maken die u nog duurzamer en betrouwbaar kunt maken. Sommige van de nieuwere lichten hebben ook Tuinverlichting zonne-energie die steeds populairder worden vanwege de lage kosten van het gebruik ervan. Deze LED-lampjes produceren veel minder warmte, dus ze zijn geweldig voor gebruik tijdens de koude wintermaanden wanneer het zonlicht niet zo helder schijnt.

Over het algemeen zijn er veel opties waarmee u kunt kiezen als het gaat om buitenverlichting met een zonne-tuinverlichtingsarmatuur. Het belangrijkste dat je moet doen, is de tijd nemen om te kijken naar alle keuzes die je hebt, zodat je de juiste voor je huis kunt kiezen. Misschien wil je ook overwegen om te praten met sommige professionals die ervaring hebben met het installeren van deze lichten in het verleden. Op deze manier kunt u een waardevol advies krijgen over welke lichten het beste zijn voor uw behoeften. Het goede ding over het online kopen van dit soort lichten is dat u een enorme selectie kunt vinden zonder ergens overal te hoeven reizen

dooradmin

Solar Garden Lighting is populair

Solar Garden Lighting is populair voor landschapsarchitectuur en veiligheidsverlichting. Er zijn veel verschillende stijlen van Solar Garden Lighting om uit te kiezen om aan uw behoeften te voldoen. Solar Garden Lighting bevat zonne-energie-verlichting die rechtstreeks op de grond of op een dak is bevestigd. Zonne-tuinverlichting loopt meestal op een kleine oplaadbare zonnebatterij of een gemiddelde zonne-wandlamp. Typisch kost Solar Garden Lighting meestal ongeveer 1,00 per vierkante voet geïnstalleerd.

Solar Garden Lighting is populair

De kosten van zonnetuinverlichting hangen af van de grootte van de tuin en de totale hoeveelheid die nodig is. Typisch, hoe groter de tuin en hoe groter de kosten. Als u geld wilt besparen, kunt u gloeilampen kopen die een hoger percentage LED-zonne-energie hebben. LED-zonne-energie produceert licht op een lager wattage dan andere soorten zonne-energie. U kunt een combinatie van LED-zonne-verlichting en standaard tuinverlichting gebruiken om veel accentverlichting te bieden.

De meeste solar tuinverlichting systemen gebruiken standaard gloeilampen die een relatief hoog wattage produceren. Het is belangrijk dat deze bollen niet worden blootgesteld aan te veel zon, omdat ze weinig energie zullen produceren en uiteindelijk zal branden. Bovendien moeten ze periodiek worden vervangen als ze geleidelijk aan de macht raken. De kosten van gloeilampen zijn relatief laag in vergelijking met zonnebatterijen. Daarom is het een goede investering in uw huis om eerder naar zonne-verlichting te schakelen in plaats van later.

Er zijn verschillende soorten zonne-energie-verlichting beschikbaar

Er zijn verschillende soorten zonne-energie-verlichting beschikbaar, afhankelijk van welk type sensor u gebruikt. Over het algemeen is de langere en duurdere en duurdere zonne-energie-verlichting de beweging-geactiveerde variëteiten. Deze sensoren zullen roteren op een vaste as wanneer de zon uit is of draait wanneer de zon achter iets is in de tuin dat de zonstralen blokkeert. Ze gaan dan automatisch in wanneer de zon weer beschikbaar is en uit wanneer het licht niet gloeit in de tuin.

Veel mensen gebruiken dit type beweging geactiveerde Solar-tuing-verlichtingssystemen buiten voor beveiligingsdoeleinden. Als iemand na het donker in de accommodatie zou afdwalen, zou de bewegingssensor de beweging detecteren en de lichten activeren. Deze lichten werken ook goed voor het creëren van ambiance buiten je huis ook. Je kunt een romantische of leuke sfeer in de tuin creëren door simpelweg enkele van deze buitenlampen aan te draaien.

Veel mensen die van het idee van zonne-tuinverlichting houden, hebben zonnelampen geïntroduceerd aan hun landschapsplannen. Solar tuiverlichting -lampen gebruiken oplaadbare batterijen die vergelijkbaar zijn met die die in mobiele telefoons worden gebruikt. Deze lampen worden aangedreven door hetzelfde zonnepaneel dat wordt gebruikt om de batterijen op te laden die de zonne-lamp vermogen. Zodra de zon ondergaat, wordt het zonnelampje ingeschakeld totdat de batterij geen stroom heeft. Op dat moment schakelt het licht van de zonne-lamp over naar een Solid State-LED.

Voordeel van zonne-energie-verlichting

Er zijn verschillende soorten zonne-energie-verlichting beschikbaar,is dat het volledig zelfvoorzienend is. Het heeft geen elektriciteit, brandstof of gas nodig om zijn licht uit te voeren. Het is afhankelijk van de zonne-energie die het overdag verzamelt om het te laten lopen. Zolang er licht is, zullen de Solar Garden Lights de hele nacht blijven werken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze afsluiten terwijl je weg bent van huis. Als er geen zonlicht beschikbaar is, gaat het licht niet aan.

Er zijn veel redenen waarom huiseigenaren en bedrijven zonne-tuinverlichting gebruiken. Als u een andere look aan uw landschap wilt toevoegen, kunt u overwegen om een of meer van deze lichten aan te draaien. Niet alleen zijn ze een praktische manier om de buitenkant van je huis op te lichten, maar ze zijn ook een goedkope manier om de veiligheid te vergroten. Als u een oprijlaan of loopbrug heeft, kunt u het gemakkelijk van een LED of halogeenlamp oplichten. Dit zal u een gevoel van veiligheid bieden, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het struikelen van de paden die verlicht zijn.

dooradmin

LED Lights Market Report 2020

LED Lights Market Report 2020: Wereldwijde methode, onderzoeksresultaten, omvang en voorspelling tot 2026

Het LED Lights Market-rapport bevat een overzicht, waarin de structuur van de waardeketen, de industriële omgeving, de regionale analyse, de toepassingen, de omvang van de markt en de prognose worden geïnterpreteerd. Dit is het laatste rapport, waarin de huidige COVID-19 impact op de markt wordt behandeld. De pandemie van het Coronavirus (COVID-19) heeft wereldwijd elk aspect van het leven beïnvloed. Dit heeft verschillende veranderingen in de marktomstandigheden met zich meegebracht. Het snel veranderende marktscenario en de eerste en toekomstige beoordeling van de gevolgen worden in het verslag behandeld. Het verslag geeft een algemene analyse van de markt op basis van soorten, toepassingen, regio’s en voor de prognoseperiode van 2020 tot 2026. Het biedt ook investeringsmogelijkheden en waarschijnlijke bedreigingen in de markt op basis van een intelligente analyse.

Dit verslag richt zich op de Global LED Lights Market trends, toekomstverwachtingen, groeikansen, belangrijke eindgebruikersindustrieën en marktspelers. Het doel van de studie is de belangrijkste ontwikkelingen op de markt in de hele wereld te presenteren.

Ontvang een gratis pdf-versie van het voorbeeldrapport op https://dataintelo.com/request-sample/?reportId=70252.

Sleutellijst Marktdeelnemers in de markt:
OSRAM
HELLA
Koito
Stanley
Philips
Valeo
Imasen Elektrisch
Texas Instrumenten
Nichia
GE
Cree
Cooper
EPISTAR
Magneti Marelli
Hyundai Mobis

Per type:
Lampen
Luminaries

Door de toepassingen:
Residentieel
Kantoor
Industrieel
Winkel
Gastvrijheid
Buitenshuis
Andere

Reikwijdte van het LED-lampenmarktrapport:

De markt werd getaxeerd op XX miljoen US$ in 2020 en zal volgens de studie in de prognoseperiode naar schatting groeien met een CAGR van ongeveer xx% tot xx miljoen US$ in 2026.
Dit rapport richt zich op de LED Lights markt, met name in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. In dit rapport wordt de markt gecategoriseerd op basis van regio’s, typen en toepassingen.
Vul het Voorafgaand Aanvraagformulier voor het rapport in @https://dataintelo.com/enquiry-before-buying/?reportId=70252

Per regio:
Noord-Amerika – (De VS, Canada en Mexico)
Europa – (Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa)
Azië-Pacific – (China, Japan, India en de rest van Azië-Pacific)
Latijns-Amerika – (Brazilië en de rest van Latijns-Amerika).
Midden-Oosten & Afrika – (Saudi-Arabië, de VAE, Zuid-Afrika en de rest van het Midden-Oosten & Afrika).

Meld de antwoorden op de vragen:

Wat zijn de factoren die de groei van de markt stimuleren?
Welke factoren remmen de groei van de markt?
Wat zijn de toekomstige kansen in de markt?
Welke zijn de meest dynamische bedrijven en wat zijn hun recente ontwikkelingen binnen de LED Lights Market?
Welke belangrijke ontwikkelingen kunnen de komende jaren worden verwacht?
Wat zijn de belangrijkste trends in de markt?
Om dit rapport aan te schaffen, bezoek http://ka-blogs.mystrikingly.com

LED-verlichting Historische gegevens over de markt (2015-2019):

Trends in de industrie: Wereldwijde omzet en vooruitzichten
Concurrerend landschap: Fabrikanten en ontwikkelingstrends
Marktsegment: Soorten, toepassingen en regio’s
Verkoopopbrengsten: Marktaandeel, Groeipercentage en Huidige marktanalyse
Marktvoorspelling van LED-verlichting (2020-2026):

Prognose van de marktomvang: Totale wereldwijde marktomvang, segmentering per type, toepassing en regio’s
Sleutelgegevens (Inkomsten): Marktomvang, marktaandeel, groeipercentage, groei en verkoopprijs van het product
Topspelers: Marktaandeel, overzicht strategieën en aangeboden producten/diensten
Om dit rapport te krijgen bij een Incredible Discounts, bezoek @ https://dataintelo.com/ask-for-discount/?reportId=70252

Over DataIntelo:
DATAINTELO heeft haar benchmark in de marktonderzoeksindustrie gezet door gesyndiceerde en op maat gemaakte onderzoeksrapporten aan de klanten te leveren. De database van het bedrijf wordt dagelijks bijgewerkt om de klanten te voorzien van de laatste trends en een diepgaande analyse van de industrie. Onze database bevat verschillende branchespecifieke verticals: IT & Telecom, Food Beverage, Automotive, Healthcare, Chemicals and Energy, Consumer foods, Food and beverages, en nog veel meer. Elk rapport doorloopt de juiste onderzoeksmethodologie, gevalideerd door de professionals en analisten om de eminente kwaliteitsrapporten te garanderen.

dooradmin

LED-inbouwlampen vergelijken en te kiezen

Of u ze nu online of in de winkel koopt, er zijn veel mogelijkheden voor LED-inbouwspots. Deze categorie omvat de 6 specificaties die u moet kennen wanneer u beslist welke lampen u wilt gebruiken.

Het kiezen van LED-verlichting Foto

1. Grootte
Moderne LED-lampen variëren in grootte tussen 2 inch en 6 inch. De meeste huizen gebruiken 4-inch en 6-inch verlichting.

Ik adviseer de volgende benadering te gebruiken om de grootte van de inbouwverlichting voor een kamer te kiezen:

#1: Begin met Consistentie – Als u al inbouwverlichting in sommige delen van het huis hebt, overweeg dan of u de grootte ervan wilt aanpassen om alles consistent te houden. Als u dat niet doet, ga dan door naar nummer 2.

#2: Visuele voorkeur – Welke maat ziet er goed uit voor u? Denk aan de schaal van de kamer. Het is gebruikelijk om grote lichten te gebruiken voor algemene verlichting en kleine lichten voor taak- en accentverlichting, maar het wordt steeds populairder om de kleinere lichten overal te gebruiken.

# 3: Budget – Met behulp van 3-inch of 4-inch inbouwverlichting kan een beetje meer kosten in het algemeen, omdat je waarschijnlijk een paar meer lichten nodig hebt om dezelfde grootte ruimte verzen met behulp van 5-inch of 6-inch verlichting te vullen.

Een laatste opmerking over verzonken licht maten. Wanneer een lampje zegt dat het een “4-inch” of “6-inch” is, is dat de meting over de binnenkant van de behuizing (diameter) met de bekleding verwijderd.

2. 2. Type
Als uw plafond vlak is, gebruik dan vaste (ook wel rechte of niet-verstelbare) inbouwverlichting voor algemene en taakverlichting. Gebruik verstelbare lampen op vlakke plafonds wanneer u het licht naar de wanden wilt richten voor accentverlichting en het wassen van de wanden.

Als uw plafond schuin is, moet u kiezen tussen vaste of verstelbare inbouwspots. De reden om te overwegen om verstelbare lampen te gebruiken is dat ze naar beneden kunnen worden gericht in plaats van de hoek van het plafond te volgen zoals bij vaste lampen het geval zal zijn. Door ze naar beneden te richten vermindert u de schittering en is het zeer voordelig als de stoelen in een kamer naar de helling van het plafond zijn gericht.

3. 3. Kleurtemperatuur
Niet te verwarren met de helderheid, de gecorreleerde kleurtemperatuur (CCT) is de werkelijke kleurverschijning van het witte licht, gemeten in Kelvin (K). De drie meest voorkomende kleurtemperaturen zijn warm wit (2700K), zacht wit (3000K) en daglicht (4000K of 5000K).

Begin bij het kiezen van een kleurtemperatuur met wat er op dat moment in huis gebruikt wordt. Als er verlichting is die u al comfortabel vindt, stel ik voor om deze zo dicht mogelijk bij elkaar te laten aansluiten voor de consistentie. Zo niet, dan adviseer ik 2700K of 3000K kleurtemperatuur voor in huis.

4. 4. Helderheid
De helderheid van LED-inbouwlampen wordt gegeven in lumen, niet in watt zoals bij gloeilampen uit het verleden. Maak niet de fout om watts te vergelijken tussen LED-lampen om de helderheid te vergelijken. Sommige LED’s zijn efficiënter dan andere en gebruiken daarom minder watts om hetzelfde of meer lumen te produceren.

Voor algemene verlichting raad ik aan om lampen te gebruiken die minstens 600 lumen produceren voor plafonds met een standaard hoogte, en minstens 900 lumen voor hoge plafonds.

5. 5. Kwaliteit van het licht
De kleurweergave-index (CRI) is de meting van het vermogen van een licht om kleuren nauwkeurig weer te geven in vergelijking met een ideale of natuurlijke lichtbron. Het gebruik van LED’s met een hoge CRI is belangrijk omdat het betekent dat wanneer het licht een ruimte of object verlicht, de kleuren verschijnen zoals ze bedoeld zijn.

De LED-lampen die u kiest moeten een CRI van 90 of hoger hebben.

6. 6. Stralingshoek
De stralingshoek van een licht is waar de concentratie 50% of meer is. De meeste LED-inbouwlampen (ook wel “Retrofit” LED’s genoemd) hebben een zeer grote stralingshoek, vooral de stijl waarbij de lens niet erg verzonken is in het armatuur. Hoewel dit geweldig is voor het verspreiden van licht, vergeet niet dat een te grote hoek overmatige schittering kan veroorzaken bij het kijke